Daar woon ik!

Welkom in Watertuinen Maasdijk!

Kent u deze nieuwe woonbuurt al? Wellicht is het u al eens opgevallen, al rijdend over de Maasdijk. Watertuinen is een nieuwe wijk aan de rand van Maasdijk. De kleinschaligheid van deze woonbuurt sluit naadloos aan op de dorpse sfeer die zo kenmerkend is voor Maasdijk. Wonen in Watertuinen omschrijven we dan ook niet voor niets als wonen in een rustige, waterrijke en bovendien groene omgeving!

Deze dorpse sfeer wordt versterkt door openbaar groen en speelgelegenheid voor de kinderen. Dat maakt dat zowel jong als oud zich thuis voelt in Maasdijk, één van de elf dorpskernen van de gemeente Westland. Het is goed wonen in de kleine en sociaal betrokken gemeenschap. Geen wonder dat veel Maasdijkers in Maasdijk willen blijven wonen. Het dorp groeit en biedt de nieuwe inwoners goede voorzieningen en een groot aanbod aan activiteiten.

Kinderopvang en verschillende scholen zijn aanwezig en er is een bloeiend verenigingsleven. Sportieve Westlanders kunnen zich uitleven bij de voetbal, korfbal, dansen, tennis, darten en nog meer. Daarnaast staat het jaarlijkse zomerspektakel bekend als één van de gezelligste feesten en kent het dorp verschillende horecagelegenheden, zoals het Wapen van Maasdijk, Sportcafé Maasdijk en eetcafé De Westgaag. Maasdijk voorziet ook in de dagelijkse behoeften, zoals de supermarkt Plus, Bakkerij Vreugdenhil, een kapper en huisartsenpraktijk.

Wilt u de knusse dorpssfeer tijdelijk inruilen voor het bruisende stadsleven? De uitvalswegen richting Delft, Den Haag en Rotterdam zijn nabij. Ook met het OV: de bus vanuit Maasdijk en metro in Maassluis, is de stad goed te bereiken. Liever een dagje uitwaaien op het strand? Op nog geen 20 minuten rijden liggen ’s-Gravenzande en Hoek van Holland. Dat maakt het veelzijdige en centraal gelegen Maasdijk aantrekkelijk om te wonen!

DSC_9394.JPG
DSC_9395.JPG
Maasdijk 11.jpg
Maasdijk12.png
DSC_9434.JPG
DSC_9448.JPG
DSC_9452.JPG
DSC_9453.JPG
DSC_9461.JPG
DSC_9464.JPG
DSC_9373.JPG
DSC_9446.JPG
DSC_9456.JPG
DSC_9460.JPG
Maasdijk1.jpg
Maasdijk2.jpg
Delft.jpg
stand.jpg
Contact opnemen
Akkoordakkoord