Daar woon ik!

In en rond Maasdijk

Jong en oud voelen zich thuis in Maasdijk, één van de elf dorpskernen van gemeente Westland. Het is goed wonen in de kleine en sociaal betrokken gemeenschap. Geen wonder dat veel Maasdijkers in Maasdijk willen blijven wonen. Maasdijk groeit en biedt de nieuwkomers goede voorzieningen. Met circa 4.000 inwoners is Maasdijk een vriendelijk dorp met een goed voorzieningenpakket en een groot activiteitenaanbod.

Kinderopvang en verschillende scholen zijn aanwezig en er is een bloeiend verenigingsleven. Sportieve Westlanders kunnen zich uitleven bij de voetbal, korfbal, streetdance, tennis, darten en nog veel meer. Daarnaast staat het jaarlijkse zomerspektakelfeest bekend als een van de gezelligste feesten in het Westland en kent het dorp verschillende horecagelegenheden, zoals Het Wapen van Maasdijk, Sportcafe Maasdijk en eetcafé De Westgaag. Maasdijk heeft ook voorzieningen voor dagelijkse behoeften, zoals een huisartsenpraktijk, een supermarkt en een kapper.

Wilt u de knusse dorpssfeer van Maasdijk tijdelijk inruilen voor het bruisende stadsleven? De uitvalswegen richting Delft, Den Haag en Rotterdam zijn nabij. Ook met het OV: de bus en het toekomstige metrostation in Maassluis Steendijkpolder, is de stad goed te bereiken. Liever een dagje ontspannen op het strand? Op ongeveer een kwartiertje rijafstand liggen ’s-Gravenzande en Hoek van Holland. Dit maakt het veelzijdige Maasdijk een aantrekkelijk dorp om te wonen!

DSC_9394.JPG
DSC_9395.JPG
Maasdijk 11.jpg
Maasdijk12.png
DSC_9434.JPG
DSC_9448.JPG
DSC_9452.JPG
DSC_9453.JPG
DSC_9461.JPG
DSC_9464.JPG
DSC_9373.JPG
DSC_9446.JPG
DSC_9456.JPG
DSC_9460.JPG
Maasdijk1.jpg
Maasdijk2.jpg
Delft.jpg
stand.jpg
Contact opnemen
Akkoordakkoord