Daar woon ik!

Helemaal Klaar Wonen

Een Helemaal-Klaar-Woning, wat is dat?

Een nieuw huis kopen is altijd leuk, maar zorgt er ook voor dat er veel moet gebeuren voordat de woning écht betrokken kan worden. Wij hebben hier de oplossing voor, namelijk de ‘Helemaal-klaar woning’. Het enige dat jij bij deze woningen nog moet doen is jouw meubels er in zetten. Wij doen de rest! Jouw nieuwe woning wordt namelijk opgeleverd inclusief: Complete keukeninrichting inclusief inbouwapperatuur, totale vloer- & wandafwerking, complete badkamer & toilet ruimte (sanitair & tegelwerk) en totale raamdecoratie.

Complete badkamer & toilet ruimte

Ook jouw badkamer wordt compleet ingericht volgens naar eigen smaak en wens. Je hebt keuze uit verschillende type wand- en vloertegels. Daarnaast wordt jouw badkamer & toilet in de basis voorzien van een wandcloset (2x), fonteincombinatie, wastafelcombinatie en een spiegel, douchemengkraan inclusief glijstang & RVS doucheputje.

Complete keuken inclusief inbouwapperatuur

De woning wordt opgeleverd met een luxe keuken die naar eigen wens samengesteld kan worden. In de basis heeft deze keuken als inbouwapperatuur een koel-/vriescombinatie, een combimagnetron (magnetron, oven, gril), 5-pitskookplaat en een vaatwasser.

Totale muurafwerking

De wanden van jouw nieuwe woning in de Watertuinen worden voorzien van glasvliesbehang. De wanden worden vervolgens gesaust in een lichte kleur. Om variatie in wandafwerking aan te brengen, heb je ook nog de keus om één wand in de woning te laten behangen in een dessinbehang.

Totale vloerafwerking

Ook de vloerafwerking in alle ruimtes van de woning worden verzorgd. Met een uit gebreide keus in verschillende materialen, kleuren en dessins, zit hier altijd iets bij wat bij jouw past! De gekozen vloer wordt aangebracht alvorens jouw nieuwe woning wordt opgeleverd.

Contact opnemen
Akkoordakkoord