Daar woon ik!

Nieuws


______________________________________________________________________________________________________________

Watertuinen fase 3 in verkoop!

Watertuinen fase 3 is in verkoop! De pre-sale heeft inmiddels plaatsgevonden en circa de helft van de woningen staan onder optie. De komende periode worden aankoopgesprekken gevoerd door de makelaars.

De andere helft van de woningen is momenteel is verkoop! Heeft u de brochure gezien? Alle aankoopdocumenten staan online en de inschrijving is sinds 22 juni 2018 geopend! Na het lezen van de documenten nog steeds enthousiast? Schrijf u dan in op een woning!

Start verkoop Watertuinen fase 3!

d.d. 1-5-2018

De inschrijving voor de exclusieve Pre-Sale van Watertuinen fase 3 is gesloten! Heeft u zich ingeschreven voor de Pre-Sale? Dan ontvangt u van ons medio mei een uitnodiging.

De reguliere verkoop start op 22 juni 2018 om 12.00 uur en vindt uitsluitend online plaats. Vanaf deze datum kunt u de digitale brochure en overige contractstukken downloaden op de website. U kunt zien welke woningen na de Pre-Sale nog beschikbaar zijn en u kunt zich natuurlijk inschrijven op een woning die aansluit op uw woonwensen!

Let op: De Pre-Sale vindt eerder plaats dan de reguliere start verkoop.

Volgende acht woningen Watertuinen fase 2 opgeleverd!

d.d. 4-5-2018

De kopers van de volgende acht woningen in Watertuinen fase 2, type Waterhyacint, hebben eind april 2018 de sleutel van hun nieuwe (t)huis ontvangen.

Projectleider Roderik Outhuis vertelt: "in juli 2017 hebben we met de kopers de feestelijke start bouw gevierd. Rond de bouwvak zijn we ook gestart met het heiwerk. Nu, circa 8 maanden later, zijn de woningen klaar! Is het resultaat niet mooi geworden? De verschillende gevelkleuren geven het blok woningen, net als de eerder gerealiseerde woningen in de Watertuinen, een levendige uitstraling. Wij zijn trots op wat we hier in Maasdijk hebben gerealiseerd!"

Aan de andere kant van de Tuindersweg wordt nog volop gebouwd aan de twee vrijstaande woningen, type Waterlelie. Naar verwachting worden deze woningen rond de bouwvak 2018 opgeleverd. Outhuis: "Daarmee is Watertuinen fase 2 officieel af; op naar de derde, laatste fase!"

Inschrijving Pre-Sale sluit 30 april 2018 om 23.59 uur

d.d. 26-4-2018

Zien wij u op Woonevent Westland?

d.d. 27-3-2018

Verwachte start verkoop!

d.d. 16-3-2018

Geduld wordt beloond: Watertuinen fase 3 gaat in verkoop! Naar verwachting is het start verkoopevement in juni. Binnenkort volgt meer infomatie.

Ontwikkeling fase 3 vordert!

d.d. 20-12-2017

De ontwikkeling van Watertuinen fase 3 vordert! Het definitief ontwerp is door de architect uitgewerkt en wordt op dit moment door het hele ontwerpteam zorgvuldig gecontroleerd. De architect zal de aanpassingen in januari/februari 2018 verwerken, waarna we de omgevingsvergunning indienen. 

Ondertussen wordt in overleg met de makelaar een studie gedaan op de verkoopprijs van de verschillende woningtypes.

Stand van zaken Watertuinen fase 3

d.d. 27-10-2017

Het plan van Watertuinen fase 3 is klaar om ingediend te worden bij de gemeente. Echter, de gemeente heeft het aantal betaalbare koopwoningen vorige week ter discussie gesteld. Momenteel wachten wij nog op een uitspraak hierover, waardoor wij genoodzaakt zijn de verkoop van Watertuinen fase 3 nog even uit te stellen.

Momenteel kunnen wij nog geen prognose stellen voor de start verkoop. Hiervoor zijn wij afhankelijk van bovengenoemde. Zodra wij het plan hebben ingediend, informeren wij u nader.

Ook het aantal woningen en de V.O.N.-prijzen zijn om deze reden nog niet bekend. Hierover informeren wij u graag in een later stadium.

Goed nieuws voor de semi-bungalows!

d.d. 26-10-2017

In de tussentijd hebben wij overleg gehad met Welstand over de verschillende woningtypes. Enkel in het esthetische beeld dienen nog kleine aanpassingen gemaakt te worden. Volgende week verwachten wij hier akkoord op te krijgen. 

Contact opnemen
Akkoordakkoord