Daar woon ik!

SNEAK PREVIEW: Watertuinen fase 3!

Type Waterlotus: semi-bungalow

Wij gaan in fase 3A in verkoop met het nieuwe woningtype Waterlotus! Deze 10 semi-bungalows hebben twee woonlagen, met een mogelijkheid voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De semi-bungalows zijn verdeeld over twee blokken met vijf woningen. De woningen zijn extra breed en hebben daardoor een brede achtertuin.

P.S. De afbeelding is een schetsontwerp. Het uiteindelijke ontwerp en de impressies worden nog mooier!

Type Waterroos terraswoning

Er komt nog een nieuw woningtype in fase 3A: Waterroos! Wenst u een gelijkvloerse woning, dan past type Waterroos bij u! U kunt kiezen voor een woning op de begane grond met een knusse buitenruimte aan het water of een woning op de eerste verdieping met een terras. In totaal realiseren wij 23 terraswoningen aan de noordzijde van Watertuinen.

P.S. De afbeelding is een schetsontwerp. Het uiteindelijke ontwerp en de impressies worden nog mooier!

Type Watermunt starterswoning

Na de verkoop van Waterroos en Waterlotus start de verkoop van fase 3B met type Watermunt: dé starterswoning van de Watertuinen. De wooncarrière starten in een knusse eengezinswoning met standaard drie slaapkamers, een open keuken en een tuin? Dat kan in Watermunt!

Type Waterhyacint eengezinswoning

In fase 3C volgt type Waterhyacint. Deze eengezinswoning kent drie varianten: de riante tussenwoning, de royale hoekwoning en de extra lichte hoekwoning met erker. De tuinen liggen aan het water. Wilt u type Waterhyacint in het echt zien? Wij bouwen aan de Tuindersweg de reeds verkochte woningen uit fase 2!

Contact opnemen
Akkoordakkoord